El Club de Futbol Americà Ironmans Vinaròs, inicia la seva marxa en...

El Club de Futbol Americà Ironmans Vinaròs, inicia la seva marxa en la lliga catalana de Flag amb dues contundents victòries

652

Aquest dissabte 11, els jugadors de Ironmans Vinaròs es desplaçaven a terres catalanes per disputar les seves primeres trobades en categoria Sub-13. Aquest any en la competició catalana militen 12 equips i es presenta molt competitiva.

Ironmans 20 – 7 Reds
La primera trobada de Ironmans es va resoldre en la primera part ja que l’atac dels vinarossencs va resoldre cada drive amb un Touchdown mitjançant carreres de Sebastián i Marc, recolzat pel joc del center Iker que en cada trobada es va notant la seva millora. Cal destacar també la progressió de Santi en la seva posició de Quarterback i la constància de Gerard com a capità de la defensa. Finalitzada la primera part amb un 20-0, va ser aprofitat per donar més minuts de joc a Adam i Judith que van aprofitar l’oportunitat per aprendre i gaudir d’aquest joc.

Ironmans 25 – 6 Celtes
El segon partit es presagiava més complicat pel bon paper que ha realitzat Cèltics en la Copa Catalana, però Ironmans va realitzar una trobada amb pocs errors en l’atac i amb una defensa molt concentrada. Igual que amb Reds, cada atac acabava creuant la goal line contrària i quan tocava el torn a la defensa, la pressió que imposaven els jugadors no va deixar treballar a l’atac de Celtes, deixant un marcador +20 en la mitja part. La segona part no va haver-hi cap canvi de joc i la trobada l’hi va portar l’equip de Vinaròs.

Ara toca el torn a la categoria Sub 15 que aquest proper dissabte 18 disputarà les seves primeres trobades de la lliga catalana front Reds, Dracs i Cèltics.
També s’estrenaran en la lliga catalana la categoria Open que torna a competir després d’un any d’aturada. Esperem que ambdues categories tinguin el mateix èxit que els seus companys Sub-13