La nadadora del Club Natació Vinaròs Llum Serret, convocada per la selecció...

La nadadora del Club Natació Vinaròs Llum Serret, convocada per la selecció Valenciana per participar en el Campionat d’Espanya

1843

cr58fot_arxiuLa nadadora del Club Natació Vinaròs Llum Serret va estar convocada per la selecció Valenciana de natació per participar en el Campionat d’Espanya de comunitats que es va celebrar els dies 11/12 de febrer en les magnífiques instal·lacions de Castelló.

L’actuació de Llum en la prova de 400 lliures va ser excel·lent aconseguint una marca de 4’36»19 en piscina de 50 metres quedant la setena infantil i aconseguint 14 punts per la selecció Valenciana.
Club Natació Vinaròs: Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats.

4ª Control Provincial
El mateix cap de setmana es va disputar el 4 Control Provincial, aquesta volta es celebra en dues piscines diferents, el dissabte 11 en la piscina de Vinaròs i diumenge en la piscina del Castalia Castelló.
El Club Natació Vinaròs va presentar un total de 16 nadadors: Gemma Balaguer, Andrea Segura, Marta Balaguer, Irina Sebastià, Claudia Matamoros, Angels Meseguer, Paula Pagà, Agustin Esteller, Ian Calvo, Jesús Sancho, Martí Segarra, Ángel Lleixa, Marc Vea, Andreu Navarro, Miquel Segarra i David León.
Tot i coincidir en época d’exàmens i no haver entrenat al 100% cal destacar les mínimes nacionals aconseguides en la prova de 200 lliures per: Marc Vea en 1′ 55″71, Andreu Navarro en 1′ 58″57, Angels Meseguer en 2′ 10″’82, i la de Paula Pagà en 50 lliures en 27»85, també el jove Ian Calvo va aconseguir, fer mínima autonòmica en 100 esquena en 1′ 08″32 i 200 esquena en 2′ 31″47.