Campanya per controlar la sobrepoblació de conills, senglars i garses al terme...

Campanya per controlar la sobrepoblació de conills, senglars i garses al terme municipal vinarossenc

1269

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient, el Consell Local Agrari i la Societat de Caçadors «Sant Sebastià» han iniciat una campanya per controlar la sobrepoblació de conills, senglars i garses en tot el terme municipal vinarossenc.

Per això es fa una crida als propietaris de finques agrícoles que es troben fora dels “cotos” de caça, perquè abans de l’1 de març es presenten a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà OIAC (a l’edifici annex a l’Ajuntament) o a la cooperativa agrícola per enregistrar les seues finques i poder dur a terme les accions de control.

Les dades requerides són: nom complet del titular de la finca, polígon i parcel·la on està ubicada. Amb esta informació l’Ajuntament gestionarà en la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana els permisos per realitzar batudes.