ASSOCIACIÓ VEÏNS MIGJORN: CORREUS, SERVEI PÚBLIC?

ASSOCIACIÓ VEÏNS MIGJORN: CORREUS, SERVEI PÚBLIC?

983

Ja tenim aquí un problema més que no ens hem buscat.

Els Srs. Gestors de CORREUS (servei públic PRIVATITZAT) per estalviar-se despeses en sous i augmentar encara més els seus beneficis ens anuncien que van a suprimir el repartiment habitual de la correspondència en algunes zones del poble.

La Llei diuen que els empara i que nosaltres no podem fer res.

Per assabentar-nos als veïns, ens adrecen una carta (feta en castellà, faltaria menys) en que per no sortir-se’n de la línia a que ens volen sotmetre obvien el nom del poble posant-lo en tot arreu un altra vegada amb la Z tan denunciada per tothom, COM ÉS POSSIBLE QUE ELLS NO SAPIGUEN EL NOM DEL POBLE.

SENYORS: ÉS VINARÒS.

Aquesta sols és la primera posada en contacte en aquest tema, en el seu dia anunciarem les mesures que anem a prendre