L’Ajuntament aprova els compromisos que exigeix la Unió Europea per gestionar fons...

L’Ajuntament aprova els compromisos que exigeix la Unió Europea per gestionar fons FEDER

633
SONY DSC

Este 14 de febrer l’Ajuntament de Vinaròs ha aprovat per unanimitat i en sessió plenària extraordinària els compromisos que exigeix la Unió Europea per gestionar fons FEDER.

«Estos compromisos contemplen un manual de procediments i són un pas més per poder desenvolupar l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) que duran a terme en conjunt les poblacions de Vinaròs i Benicarló», ha assenyalat l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla.

Dins d’estos compromisos també hi ha una sèrie de mesures antifrau i controls per garantir una bona gestió dels fons; l’Ajuntament també es compromet a facilitar la documentació que puguen requerir les institucions europees sobre esta qüestió.

D’altra banda, este 15 de febrer està previst que el regidor d’Urbanisme i coordinador local del projecte, Jan Valls, assisteixi a una jornada formativa i de consultes a València sobre la gestió d’estos fons.