Celebració de la Junta Local de Seguretat: dispositiu de seguretat per al...

Celebració de la Junta Local de Seguretat: dispositiu de seguretat per al Carnaval 2017

837
SONY DSC

Dimarts 14 de febrer, va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Vinaròs una Junta Local de Seguretat, amb la presència de l’alcalde de la localitat, Enric Pla Vall, el regidor de Cultura i Festes, Marc Albella, el secretari de la corporació, tres representants de la Guàrdia Civil, un representant de la Unitat Adscrita del CNP a la Comunitat Valenciana i tres representants de la Policia Local de Vinaròs.

A la reunió es va establir el dispositiu especial de seguretat de cara a la celebració dels Carnavals, que s’iniciarà el divendres dia 17 i durarà fins el dilluns 27 de febrer.

Per part de la Guàrdia Civil es va confirmar la presència de la Unitat GRS, en dies concrets de màxima afluència de persones, com són la Gala de les Reines i de la gala infantil dels dies 18 i 19 respectivament, així com les tres nits de dijous 23 al dissabte 25.

El servei durant els dies de celebracions serà reforçat amb més personal propi del lloc de Vinaròs, així com també per dies concrets per la Unitat USECIC, dependent de la Comandància de Castelló.
Per part de la Policia de la Generalitat es va confirmar la seua presència a la Gala de les Reines del dissabte 18, a fi de verificar el correcte funcionament i dispositiu de l’esdeveniment, en ser el control dels espectacles públics una de les funcions específiques d’esta unitat.

Pel que fa a la Policia Local de Vinaròs, com en anys anteriors, es realitzarà un important desplegament policial, per tal de donar cobertura a tots els actes de Carnaval, garantint el desenvolupament dels mateixos a efectes del trànsit i de seguretat.

En nombre, destacar la presència de 14 components la tarda de la Gala de les Reines, 18 components en cada una de les dos desfilades del dissabte 25 i diumenge 26, i 13 agents en les nits de dissabte 18, dijous, 23, divendres 24 i dissabte 25.

Des de la Policia Local de Vinaròs es fa una crida als comparsers, veïns i visitants, per gaudir de la festa del Carnestoltes amb tranquil·litat i civisme, respectant les normes de convivència i que el fet del gaudi d’una festa no hagi de suposar una incomoditat per als que no participen en la mateixa.