Més de 300 alumnes de Vinaròs aprenen a reciclar oli d’ús domèstic

Més de 300 alumnes de Vinaròs aprenen a reciclar oli d’ús domèstic

615

Esta setmana ha finalitzat el cicle de xerrades a les escoles Manuel Foguet, Divina Providència, Jaume I, Mare de Déu de la Misericòrdia, Assumpció, Sant Sebastià i Consolació sobre el reciclatge d’oli d’ús domèstic.

 

Esta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vinaròs i amb la col·laboració de l’empresa Ecovinaoil, ha permès que 311 alumnes de quart de Primària de la localitat aprenguen com reciclar este rebuig als contenidors taronja habilitats en diferents punts del centre urbà i quins usos pot tenir l’oli recuperat.

 

«Este és el segon any lectiu que estem realitzant esta campanya, ja que creiem que una bona manera de conscienciar la població sobre la importància de cuidar el nostre Medi Ambient és a través de l’educació en edat escolar», ha explicat el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner.

 

El regidor ha afegit que, en esta mateixa línia, entre el 25 d’abril i el 4 de maig es realitzaran diverses sortides amb les escoles perquè els estudiants visitin la Planta de Reciclatge de Cervera i puguen així veure de prop com són tractats els diferents tipus de residus que generem un cop són llançats al contenidor corresponent.