ENDURO SETAIGÜES CAMPIONAT ENDURO COMUNITAT VALENCIANA

ENDURO SETAIGÜES CAMPIONAT ENDURO COMUNITAT VALENCIANA

689

El cap de setmana passat es dió el tret de sortida al campionat autonòmic de Enduro en la localitat de Setaigües, una carrera duríssima marcada per un recorregut molt selectiu i uns temps ajustats de pas en els controls van marcar la pauta de la mateixa, tots els pilots van haver de donar el màxim per poder arribar dins del temps als controls horaris.

IMG-20170228-WA0013
Pel que es refereix als nostres pilots, els tres que es van desplaçar a cobrir la prova van acabar damunt del podi , en categoria Féminas victòria de nostra Humi Palau, en Seniro B tercer lloc del graó per al nostre Javier Castejón i en categoria Master 40 segona posició per al nostre Fernando Herrer. Bon debut si cap per tots els nostres.
Ara la propera cita ja serà de les serioses, primera prova del Campionat d’Espanya de Enduro a celebrar a Oliana ( Lleida ) els propers dias 11 i 12 de Març.

Manolo Miralles