CLUB NATACIÓ VINARÒS: 5a Jornada de Lliga de promeses Benjamí

CLUB NATACIÓ VINARÒS: 5a Jornada de Lliga de promeses Benjamí

1245

El dissabte dia 4 de març es va disputar la 5 jornada de lliga de promeses benjamí en la piscina Servol de Vinaròs.
Van participar 9 clubs de la província amb un total de 148 nadadors, on una vegada mes la piscina es va quedar menuda per la quantitat de nadadors i pares que van assistir.
El Club Natació Vinaròs sota la supervisió del tècnic Isidro Martorell es va presentar amb 23 joves nadadors: Xavier Paga, David Constantin, Ivan Roda, Dylan Martin, Franc Jaime, Andreu Jovani, Joan Chavarria, Iker Mas, Santi Matamoros, Izan Rubió, José Joel Ribelles, Vera Pérez, Arancha Canalda, Gema Fibla, Sara Garcia, Ariana Mara, Alejandra Ramírez, Daniela Muñoz, Mar Garcia, Ona Leciñena, Lluna Bordes, Júlia, Muñoz, Candela Albuixech.
Els joves nadadors en les proves de relleus 4×100 braça masculí format per: Xavier, Dylan, Iker i Andreu van quedar primers amb una marca de 6’18»45 i en la prova de 4×100 braça femení format per: Mar, Lluna, Ariana i Daniela, també van quedar primeres (després de la gran remuntada de l’última nadadora) amb una marca de 6’55»56,també destacar les marques individuals en 100 papallona d’Andreu Jovani amb 1’15’35 de l’any 2005, Xavier Paga amb 1’27’75 de l’any 2006 i Daniela Muñoz amb 1’32’75 de l’any 2006, demostrant el bon nivell que mantenen.