L’última campanya de Biblioestudi va incrementar el nombre de visites en un...

L’última campanya de Biblioestudi va incrementar el nombre de visites en un 25%

651

Durant les 6 setmanes que ha durat, un total de 7.500 usuaris s’han beneficiat d’aquest servei orientat al sector estudiantil  Vinaròs, 07/03/2017 Després de la finalització de l’última campanya de Biblioestudi a la Biblioteca Municipal, que es va dur a terme durant 6 setmanes entre el 22 de desembre i el 5 de febrer, les dades recopilades mostren que aquesta temporada el nombre de visites es va incrementar en un 25%.
«El resultat és molt positiu, ja que hem passat de 5.965 usuaris a 7.500 en aquesta última campanya, orientada a que els estudiants de Batxillerat i universitaris disposin d’un horari estès en aquestes instal·lacions perquè puguen preparar millor els seus exàmens», ha explicat el regidor de Cultura i Joventut, Marc Albella.
Aquest augment s’explica, indica la directora de la Biblioteca Municipal, Maite Arnau, en què, a més d’haver decidit ampliar aquesta campanya durant una setmana més, la iniciativa ja s’està consolidant, de manera que ja hi ha més persones que la coneixen, pregunten i participen.
Les dades reflecteixen també que el 15,53% de les visites s’han produït en caps de setmana, i l’afluència de dissabte és un 75% més gran que en diumenge. D’altra banda, la mitjana setmanal de visitants durant les festes nadalenques va ser d’unes 900 persones i es va incrementar a 1.300 després de l’esmentat període fins a la finalització del Biblioestudi.
«De cara a futures edicions seguirem treballant en la millora dels horaris del servei per continuar oferint al col·lectiu estudiantil de la localitat un lloc idoni per a l’estudi», ha conclòs Albella.