DETINGUT TRES VEGADES EN UNA NIT A VINARÒS, CONCA I ARGANDA DEL...

DETINGUT TRES VEGADES EN UNA NIT A VINARÒS, CONCA I ARGANDA DEL REI PER CONDUIR BEGUT I DROGAT

2790

La Guàrdia Civil ha detingut tres vegades en una nit al conductor d’un vehicle que circulava des de Castelló a Madrid sota la influència de begudes alcohòliques i diverses drogues, en concret cocaïna, cànnabis, anfetamina i metanfetaminas.  El conductor, espanyol de 49 anys, va infringir la immobilització del turisme que conduïa, encara que no es té constància que provoqués accidenti algun. A l’interior del vehícle que conduia es va trobar un inmovilizador forçat que se li havia col·locat per la Guàrdia Civil de Tràfic a la província de Conca després de ser detingut a les 6.45 hores del matí, en haver donat un resultat positiu d’alcohol de 0,76. Els agents van comprovar llavors que a les 23.45 de la nit ja havia estat detingut igualment per alcoholèmia positiva en la localitat de Vinaròs per la Guàrdia Civil amb una taxa de 0,85. 

Per tot això l’equip d’Atestats i Informes del Destacament de Tràfic d’Arganda del Rei, on va ser detingut per terdera vegada, va procedir a la seva posada a la disposició d’un jutjat d’aquesta localitat madrilenya com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial, que pot ser castigat amb una pena de presó de tres a sis mesos, a més d’amb la prohibició per conduir d’un a quatre anys.

FOTO: FARO DE VIGO