Detingut a Vinaròs un home per agafar del coll a la seua...

Detingut a Vinaròs un home per agafar del coll a la seua dona, embarassada de 8 mesos

5106

Un veí de Vinaròs, S. S., de 51 anys, ha estat detingut per la Policia Local d’aquest municipi per, presumptament, copejar, empènyer, amenaçar i agafar del coll a la seva esposa, de 25 anys i embarassada de vuit mesos. Els fets van succeir en la nit del dilluns. En l’habitatge familiar, situada al carrer San Miguel de Vinaròs, on la parella conviu amb la mare d’ella, es va iniciar una forta discussió. Van ser varis els veïns de la finca que van escoltar crits i insults. Finalment, va ser la pròpia víctima la que va cridar al telèfon de la Policia Local sol·licitant auxili, per la qual cosa es va personar immediatament una patrulla, els components de la qual van pujar fins al domicili amb la intenció d’intervenir en la disputa i conèixer l’abast de la mateixa.

L’arrestat, que té antecedents policials per tràfic de substàncies estupefaents, va ser traslladat en un vehicle patrulla fins a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat i després de prestar declaració davant els agents va passar a la disposició del jutjat, però va quedar en llibertat a l’espera de la celebració de judici per aquest suposat cas de maltractaments, van detallar les mateixes fonts.

Quan els policies van cridar a la porta i els van obrir, van trobar a la noia i a la seva mare molt nervioses i l’home, en aquest moment, va començar, presumptament, a proferir amenaces de mort a la dona, al mateix temps que, fins i tot, la va empènyer en diverses ocasions davant dels propis efectius municipals.

 

foto: arxiu