CRÒNIQUES C.B. GIL MCOMES VINARÒS: Volta a la normalitat després dels carnestoltes

CRÒNIQUES C.B. GIL MCOMES VINARÒS: Volta a la normalitat després dels carnestoltes

1056

Club Bàsquet Gil Comes Vinaròs

Els equips van tornar a competir amb normalitat. Aquest cap de setmana li tocà descansar als més menuts i al sènior autonòmic.

ALEVÍ FEMENI

C.B RAPITENC 57 – C.B GIL COMES VINARÒS 41
Derrota malgrat arribar a mitja part empatats, amb diferents ratxes bones i dolentes, bona defensa i moltes passades perdudes. Anem millorant, a seguir treballant.

ALEVI MASCULÍ

C.B GIL COMES VINAROS 34 – ESPORTIU QUARTELL 49
Malgrat la derrota, bon partit dels nostres jugadors que van plantar cara a l’equipo rival. Dos períodes poc encertats van marcar la diferència a la llarga definitiva

INFANTIL MASCULÍ

C.B GIL COMES VINAROS 60 – C.B BORRIANA 56
El primer partit jugat el dissabte guanyà 60-56 al Borriana, els joves jugadors vinarosenses jugaren un gran partit davant del Borriana, on els va costar molt jugar davant d’un equip correos i que va defensar molt agressiu, amb molta permissivitat arbitral que va fer que els costarà molt entrar al partit. Però amb una gran defensa al 7 quart va fer que s’anessin al marcador d’11 punts, al 8 els va poder els nervis i un parcial 0-7 va fer que la diferència fos solament de 4 punts.

C.B GIL COMES VINAROS 71 – C.B MORVEDRE 46

El Diumenge van tornar a jugar contra el Morverdre, van jugar un gran partit durant els 6 primeres quarts, al final van acusar una mica el cansament de jugar 2 partits el mateix finde però això no els privà d’una gran victòria per 71-46

CADET FEMENÍ
C.B GIL COMES VINAROS 35 – O.B.F TORRENT 60

Bon partit en general de les noies que van perdre contra un equip que està a dalt de la classificació. Seguim fallant moltes canastres fàcils i el balanç defensiu va ser dolent el que va permetre a l’equip rival fer bons contraatacs. Si millorem en aquests aspectes donarem un salt de qualitat. Estem en el bon camÍ.

CADET MASCULÍ
ACD BENICENSE 42 – C.B GIL COMES VINAROS 68

El cadet masculí segueix en bona dinàmica i va aconseguir una àmplia victòria contra el Benicense que no deixà de lluitar fins al final. Llevant el primer quart els jugadors del Vinaròs van jugar un bon partit.

JUNIOR FEMENÍ

C.B GIL COMES VINAROS 75 – JOVENS L´ELIANA 74

Molt bon partit i igualat el jugat el diumenge en el pavelló de Vinarós. Gran partit de les locals que al final van aconseguir un triomf de molt mèrit i fa que tornen a la bona dinàmica de la primera fase. L’única cosa dolenta va ser el mal perdre dels pares de l’equipo visitant. Cal saber guanyar i perdre.

JUNIOR MASCULÍ

C.D DO BOSCO 51 – C.B GIL COMES VINARòS 65

Partit molt seriós del Vinarós que jugava contra un rival directe per la permanència aconseguint una victòria important i a més L’average particular. L’equip jugà molt concentrat tot el partit i això li porto a dominar-ho des del principi amb rendes curtes fins a arribar a l’últim quart on ampli la diferència i així no passar dificultats al final.

SÈNIOR MASCULÍ 2º ZONAL

NULES BASKET CLUB 58 – C.B GIL COMES VINARòS 41

Derrota del sènior b fora de casa contra el Nules en un partit amb diverses cares. Uns primers minuts molt correctes en defensa es va veure compromesa en els últims 40 segons del primera quart (8 punts en contra). En el segon quart vam veure a la versió pobra en atac del nostre equip, seguit per una desconnexió després de la lesió d’un dels nostres jugadors. L’equip es va anar al descans 18 a baix. El nostre equip no va trobar l’encert fins a l’últim quart on va rebaixar una diferència de 25 punts a 17 amb un resultat final de 58-41 per als locals.