Vinaròs i Sogorb intercanvien experiències sobre la gestió de polítiques inclusives

Vinaròs i Sogorb intercanvien experiències sobre la gestió de polítiques inclusives

763

La regidora de Política Social, Igualtat i Discapacitat de l’Ajuntament de Vinaròs, Mamen Ruiz, acompanyada pel coordinador de l’àrea i una treballadora social, han visitat aquesta setmana l’Ajuntament de Sogorb, a Castelló, per conèixer de primera mà com s’estructuren els serveis socials en aquesta localitat.
Aquest ha estat el principal objectiu d’aquesta visita, en la qual han estat rebuts per la regidora de Benestar Social de Sogorb, Yolanda Sebastià, amb l’equip de Serveis Socials. Després de recórrer les instal·lacions s’han compartit experiències de tots dos municipis, posant en comú mètodes d’organització i impressions sobre el treball diari.
Entre els temes abordats, es troba la voluntat d’aproximar el model de serveis socials a la nova línia que està prenent la Conselleria de Polítiques Inclusives, enfocada cap a una major proximitat i la necessitat d’abordar el treball mitjançant equips multidisciplinaris. També es va parlar dels voluntariats, l’atenció a la diversitat i l’habitatge social.
Aquesta visita, va comentar Ruiz, «és el reflex de la voluntat que hi ha de millorar dia a dia, renovant l’organització i els mètodes per aconseguir un objectiu compartit en tots dos consistoris: ajudar al benestar de les persones»