Professorat de la comarca participa en el programa formatiu “Disciplina positiva a...

Professorat de la comarca participa en el programa formatiu “Disciplina positiva a l’aula amb intel·ligència emocional»

720

” Aquesta iniciativa és fruit del conveni que hi ha entre el Vinalab i la Universitat de València   Vinaròs, 10/ 03/2017 Fruit del conveni entre el Vinalab i la Universitat de València, ha començat el programa «Disciplina positiva a l’aula amb intel·ligència emocional», que la jove psicòloga Ànima Garcia Serrano imparteix a professorat de la nostra comarca.
Aquesta formació està emmarcada dins del Pla de Formació que la Universitat de València ofereix al professorat no universitari en actiu (de centres públics, tant concertats com privats).
Per això s’està treballant de la mà amb el Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner i en aquest exercici 2017, des del Vinalab, s’han recollit les propostes realitzades per mestres i professors de la nostra comarca (amb la col·laboració del CEFIRE).
L’objectiu del programa és complir amb l’article 3 dels estatuts de la Universitat de València, que recull, entre d’altres, «l’actualització permanent del coneixement i de la formació del professorat de tots els nivells d’ensenyament». D’aquesta acció formativa, gratuïta i certificada per la Universitat, cal esmentar que és la primera vegada que la nostra comarca té presència en aquest pla de formació.
Destaca també l’entusiasme i les ganes d’innovar del professorat del CEIP Jaume Sanz de Peníscola, d’on són la majoria d’inscrits en el curs i des del Vinalab s’anima a la comunitat educativa de la zona a aprofitar aquest recurs d’actualització de coneixement en properes edicions.