Mor el conductor d’un turisme en un altre accident en la N-340

Mor el conductor d’un turisme en un altre accident en la N-340

4411

El conductor i únic ocupant d’un turisme ha mort aquesta passada matinada en un nou accident ocorregut en la N-340, en el terme municipal d’Alcanar. Hi ha hagut una col·lisió frontal entre el turisme i un camió en el punt kilométrico 1.061,4, en sentit Sud, a la 1:21 hores de la matinada.

La col·lisió ha provocat la defunció de l’únic ocupant del turisme, el conductor, mentre que el xofer del camió ha resultat il·lès. Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat dos efectius de Mossos, dos de Bombers i dos més del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A aquest succés, cal afegir tres nous successos mortals que s’han produït en poc més d’una setmana en la Nacional 340, una dona va morir dilluns passat en un accident de trànsit entre un camió i un turisme en la N 340 al seu pas per la Ribera de Cabanes, a més un altre home de 77 anys va perdre la vida a principis de març en la mateixa carretera, a l’altura de les Alquerie en un accident de trànsit. I ahir va ser atropellat mortalment un ciclista a la N-340 al seu pas per Vinaròs.

EFE-La Vanguardia- El Periòdico