ELSA ZAFRA, YANNIS OCHOVO I RUBÉN VINUESA CLASSIFICATS PER Al CAMPIONAT PER...

ELSA ZAFRA, YANNIS OCHOVO I RUBÉN VINUESA CLASSIFICATS PER Al CAMPIONAT PER EDATS D’ESCACS DE CATALUNYA.

1348

Dissabte passat 11 de març va finalitzar en la veïna localitat de Sant Carles de la Rápita les últimes rondes de la Fase classificatòria per al campionat de Catalunya per Edats d’escacs. El Club Ruy López està més que acontento amb els resultats dels seus jugadors ja que han aconseguit:
– Dos campions: Elsa Zafra (Sub8) i Yannis Ochovo (Sub16), aquest últim ha pres el relleu del seu germà Mederic. Si l’any passat va ser aquest qui va quedar campió de Tarragona, ara és el seu germà Yannis el que ho ha aconseguit.
– Un subcampió: Rubén Vinuesa (Sub10), qui va aconseguir un excel·lent resultat i únic jugador a fer ombra al clar favorit i campió de la categoria (Gerard Añó). Cal esmentar que la categoria Sub10 va estar clarament dominada pels jugadors del Ruy López col·locant a 5 jugadors entre els deu primers Manuel Fernández (4º), Xavi Martínez (6º), Pablo Iranzo (8º) i Eric Segarra (10º).
– Un tercer classificat: Albert Robles (Sub12), categoria on Andrés Fernandez va aconseguir també la cinquena plaça.
– Dues cambres classificades Manuel Fernandez (sub10) i Pau Morales (Sub 14).
Amb aquests resultats Elsa Zafra, Yannis Ochovo i Rubén Vinuesa obtenen plaça classificatòria directa en el Campionat de Catalunya.
Des del club volem agrair a tots els jugadors, pel seu acompliment, tant els premiats com els quals no han tingut tanta sort, així sense deixar d’esmentar a cap; Mederic Ochovo, Diego Zafra, Vicente Juan, Dani Martínez, Elisa Barreda i Marc Calduch, tots són uns campions en potència i han contribuït a mostrar el gran nivell del club.