XXXVIII ENDURO EL SEGRE RFME CAMPIONAT D’ESPANYA DE ENDURO

XXXVIII ENDURO EL SEGRE RFME CAMPIONAT D’ESPANYA DE ENDURO

911

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Oliana (Lleida), la primera prova del Nacional de Enduro,el Moto Club Segre ha estat l’encarregat d’organitzar la carrera, amb un gran nombre de pilots inscrits i que no ha deixat indiferent a ningú, van marcar una crono, un tram i una extrema on els pilots van haver de donar el cent per cent per tornar a deixar les motos al parc tancat.
La victòria scratch va ser para Jaume Betriu, però pel que fa als nostres , Javier Castejón acabava quart en la categoria Màster , va estar tot el cap de setmana en posicions de podium , però en l’última crono una caiguda ho deixava en aquesta quarta posició final que no està gens malament.
En Féminas comptem amb nostra Humi Palau, que el dissabte va realitzar una excel·lent carrera fins que en una caiguda es fisuraba una espatlla, va aguantar el dolor fins al final aconseguint el tercer graó del podium, però la visita a l’hospital aquesta mateixa tarda va fer que el diumenge no pogués prendre la sortida.
Des d’aquestes lineas desitjar-li una ràpida recuperació i que en la propera prova a celebrar en Valdecaballeros (Badajoz) els propers 1 i 2 d’Abril ja estigui amb la resta dels nostres pilots i a Javier Castejón a seguir entrenant per tornar a estar el més amunt possible.

Manolo Miralles

M C Vinaròs