Es donen noves cites prèvies per a la tramitació del DNI a...

Es donen noves cites prèvies per a la tramitació del DNI a Vinaròs

609

A més de les noves places per a funcionaris anunciades la setmana passada per desencallar la situació en què es troba l’oficina del DNI a Vinaròs, avui s’ha informat a l’Ajuntament que aquesta setmana hi haurà dos nous dies de cites per tramitar aquest document en la localitat.  Concretament seran 140 números els que es repartiran, per als dies 15 i 16 de març. D’aquesta manera, les persones que estiguen interessades, especialment aquelles que necessiten realitzar aquest tràmit amb major urgència, podran sol·licitar el seu torn demà al matí a l’Ajuntament, a partir de les 9:00 hores.  L’alcalde Enric Pla ha explicat que la previsió és que en les properes setmanes hi hagi més dies per realitzar aquesta gestió, el que és una bona notícia que mostraria que «finalment pareix que s’estan escoltant les peticions per millorar aquest servei, que han realitzat en els últims mesos tant l’Ajuntament com la ciutadania «.