Aquest cap de setmana Turisme Vinaròs promocionarà els atractius turístics de la...

Aquest cap de setmana Turisme Vinaròs promocionarà els atractius turístics de la localitat en Sevatur 2017

767

A més d’un stand informatiu es realitzarà un sorteig de dues escapades gastronòmiques a Vinaròs entre tots els visitants de la fira que hi vulguin participar

Turisme Vinaròs estarà present aquest cap de setmana a Sant Sebastià, on entre el 17 i 19 de març es durà a terme una nova edició de la coneguda fira turística Sevatur 2017.
Amb la presència en aquest esdeveniment, s’espera informar al públic dels atractius turístics amb els quals compta la localitat, per potenciar especialment l’arribada de visitants bascos i del sud de França.
«Fa uns anys que es va deixar d’anar a aquesta fira, però ara hem volgut incorporar-la de nou al nostre calendari, ja que considerem que el segment de turistes basc, amb el qual compartim una forta connexió a nivell gastronòmic, és de gran interès per a la localitat», ha assenyalat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.
Aquest representa aproximadament el 8% del total de turistes que arriben a Vinaròs anualment. A més de l’estand informatiu, es realitzarà un sorteig de dos caps de setmana gastronòmics a Vinaròs entre tots els visitants de la fira que vulguen participar.