Arriba una nova edició de l’escola de Pasqua “Easter English. Robot Town”

Arriba una nova edició de l’escola de Pasqua “Easter English. Robot Town”

819
SONY DSC

Entre el 18 i 24 d’abril, el CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia serà el lloc on es durà a terme la nova edició de Easter English «Robot Town», una iniciativa adreçada a xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 d’infantil, així com de 1r a 6è de Primària.

Es tracta d’una sèrie d’activitats educatives realitzades íntegrament en anglès, que tindran lloc durant les vacances de Setmana Santa en horari de 8:45 a 13:30 hores, contribuint així a la conciliació familiar i laboral dels pares.
La regidora d’Educació, Begoña López, ha explicat que «l’objectiu és que els nens i nenes de la nostra població puguen aprendre anglès alhora que es diverteixen».

López ha indicat que les inscripcions es realitzaran del 27 al 31 de març a la Regidoria d’Educació, situada a la primera planta de la Biblioteca Municipal, de 9:00 a 14:00 hores. El cost d’aquest programa educatiu és de 12 euros per participant.

A més d’això, una altra opció per als escolars durant aquestes vacances de Pasqua, és «La Pasqua Esportiva» del CME. En aquest sentit el tècnic municipal d’Esports, Ignacio Chaler, ha explicat que els interessats a practicar diversos esports en aquestes dates, a partir de 6 anys, podran apuntar-se a les oficines del Consell durant els primers dies d’abril. Les places són limitades.