El Consell Municipal d’Esports renova la seua imatge

El Consell Municipal d’Esports renova la seua imatge

851

El Consell Municipal d’Esports (CME) de Vinaròs ha anunciat aquesta setmana un canvi d’imatge, amb la presentació d’un nou logotip identificatiu i una nova senyalització a les instal·lacions esportives i punts d’informació.
La regidora d’Esports, Begoña López, ha informat que aquesta nova imatge serà present a partir d’ara en totes les activitats realitzades pel CME, de manera que el logotip es pot veure ja en tots els cartells de la Campanya d’Esport Popular 2017.
Ignacio Chaler, tècnic municipal d’esports, ha explicat que s’ha apostat per una proposta gràfica més moderna i acolorida, que simbolitza tots els tipus d’esport que poden realitzar-se en les instal·lacions del CME: la «C» en blau, representa els esports aquàtics, la «M» verda els esports en el medi natural i la «e» ataronjada els esports de pista i platja. Finalment, el punt fa referència a una pilota en moviment.
A més d’això, ha afegit Chaler, també es disposarà d’un vehicle per al servei d’esports municipal, en el qual figurarà també la nova imatge corporativa del CME.