Novetats i calendari de proves a Vinaròs per a la certificació de...

Novetats i calendari de proves a Vinaròs per a la certificació de coneixements en valencià

1382

A través l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Vinaròs, s’informa que aquest 2017 hi ha dos models de proves nous per qualificar els coneixements de valencià, adaptats al Marc Europeu Comú de Referència.
Es tracta del nivell A2, que anteriorment rebia el nom de Coneixements Orals, i el nivell, B1, abans Elemental. Els nivells mitjà i superior, d’altra banda, mantindran l’estructura que presentaven en anys anteriors, indica la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià.
El període de matriculació per a aquestes proves serà del 27 de març al 21 d’abril i de l’1 al 11 de setembre. Per a més informació i accedir al model de sol·licitud es pot consultar el web: http://www.ceice.gva.es/jqcv
El calendari de les proves que es podran fer a Vinaròs, en primera convocatòria, és el següent:
– Certificat de nivell A2 (abans Coneixements Orals): 27 de maig de 2017
– Certificat de nivell B1 (abans Elemental): 3 de juny de 2017
– Certificat de grau mitjà: primera part el 27 de maig i segona part el 10 de juny de 2017
– Certificat de grau superior: primera part el 3 de juny i segona part el 17 de juny
Per a més informació sobre aquestes proves, podeu adreçar-vos a l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Vinaròs: Ajuntament de Vinaròs (primera planta) , Tel.: 964 407 700  (Ext. 0150) , aviva@vinaros.org