Vinaròs treballa en el projecte que presentarà a la convocatòria d’ajudes per...

Vinaròs treballa en el projecte que presentarà a la convocatòria d’ajudes per a la millora d’àrees empresarials

759

L’alcalde, la regidora d’Hisenda i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vinaròs van assistir a la reunió informativa amb el Conseller d’Economia Sostenible i la directora de l’IVACE sobre aquest tema  

Aquest dissabte 25 de març, l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, la regidora d’Hisenda i Ocupació, Maria Cano, i el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, junt amb alcaldes i regidors de la comarca i el senador Jordi Navarrete, es van reunir a Benicarló amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, i la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company.  Durant aquesta trobada el conseller i la directora van informar de la imminent convocatòria que destinarà 2.215.000 € a millorar, modernitzar i dotar de noves infraestructures i serveis els polígons i àrees empresarials de les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat.
“La convocatòria d’ajudes donarà suport a accions com la implantació de fibra òptica i altres telecomunicacions, la millora del transport públic, l’ampliació o creació de depuradores, les millores d’enllumenat públic, generació d’energia renovable i zones verdes, la implantació d’Ecoparcs, així com la millora de subministraments d’aigua i gas”, ha destacat l’alcalde Enric Pla. Per la seua banda, la regidora d’Hisenda, Maria Cano, ha explicat que s’està treballant ja en el projecte a presentar amb el regidor i els tècnics d’Urbanisme. La inversió mínima de la proposta, que es presentarà com a màxim el 19 d’abril, serà de 50.000 euros.
Aquesta convocatòria es complementa amb el Mapa de Sòl Industrial de la Comunitat Valenciana, presentat el passat mes de gener, i que ajudarà a promocionar del sòl industrial disponible en tota la Comunitat Valenciana.
A més, l’alcalde va plantejat-li al conseller alguns problemes que penalitzen el desenvolupament industrial de la comarca i també la qüestió de les Soterranyes. “El conseller ens ha oferit una reunió de treball per a dates pròximes”, ha agregat Pla.