Obres i Serveis finalitza la millora de la zona esportiva de Pío...

Obres i Serveis finalitza la millora de la zona esportiva de Pío XII

802

 S’ha millorat la il·luminació, a més de col·locar-se noves porteries i canviar la tanca metàl·lica perimetral

Amb la millora de la il·luminació, la col·locació de noves porteries de futbol sala i la reposició de la tanca metàl·lica perimetral per donar més seguretat als usuaris, finalitzen els treballs de millora de la zona esportiva de Pío XII a Vinaròs.

Guillem Alsina, regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, ha explicat que aquesta actuació parteix d’una proposta que es va rebre per part de diversos nens de la zona, els quals reclamaven un espai per poder practicar esport.
«Convidem als vinarossencs i les vinarossenques a gaudir d’aquest espai i demanem també que tinguen respecte i civisme, ja que és tasca de tots i totes ajudar a mantenir aquestes instal·lacions en les millors condicions», ha afegit Alsina.

Aquests treballs, que han comptat amb el suport de la regidoria d’Esports, han suposat una inversió d’uns 2.000 euros per a la Regidoria d’Obres i Serveis i han estat portats a terme, en la seua major part, per la Brigada Municipal.