Segons el PP, sis entitats presenten dama infantil per Sant Joan i...

Segons el PP, sis entitats presenten dama infantil per Sant Joan i Sant Pere gràcies a la seua proposta

799

Matamoros: “El tripartit va votar en contra d’una proposta perquè deia que no existia demanda; els fets demostren que no estan en contacte amb la ciutadania”

Vinaròs, 5/04/2017

El Partit Popular ha mostrat avui la seva satisfacció després de conèixer que les festes de Sant Joan i Sant Pere explicaran, a més d’amb les 7 representants habituals dels col·legis de la ciutat, amb 6 dames infantils que formen part de diferents entitats i associacions de Vinaròs.

Anabel Matamoros, regidor popular vinarocense, ha recordat que “la possibilitat que les entitats amb dama també poguessin presentar dama infantil va ser una proposta del Partit Popular després d’escoltar la petició de famílies i associacions, una proposta que el tripartit va votar en contra en el ple de l’Ajuntament al·legant que no existia aquesta demanda”.

La popular afirmava que “les sis dames infantils vinculades a entitats i associacions que també comptaran amb dama major seran un revulsiu per incrementar la participació i l’èxit de les festes de Sant Joan i Sant Pere, objectiu pel qual nosaltres realitzem aquesta proposta”.

Finalitzava Matamoros assenyalant que “en 2011 quan el PP va arribar al govern local eren sol 5 les dames de festes, aconseguim amb treball, esforç, diàleg i il·lusió reactivar les festes de Sant Joan i Sant Pere fins que es va aconseguir triplicar el nombre de dames i de participació en els actes programats; amb propostes com aquesta, i malgrat el vot en contra del tripartit, estem aconseguint que les festes de Sant Joan i Sant Pere segueixin millorant any a any”.