Col·locades 18 noves caixes niu per a aus en edificis públics de...

Col·locades 18 noves caixes niu per a aus en edificis públics de la localitat

1147
SONY DSC

Un total de 18 noves caixes niu per a aus han estat instal·lades aquest matí en edificis públics de la localitat, amb ajuda de la Brigada Municipal, continuant amb la iniciativa iniciada l’any passat per la Regidoria de Medi Ambient, en conjunt amb Apnal – Ecologistes en acció de Vinaròs.
El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que «aquest projecte és de gran importància per a la lluita biològica contra plagues com la del mosquit i per a la conscienciació ciutadana sobre la importància que tenen les aus insectívores i la seua protecció en àmbits urbans «.
Déborah Fandos, representant de l’entitat Apnal – Ecologistes en Acció de Vinaròs, ha afegit que totes les caixes niu van ser realitzades pels propis ciutadans, que van participar en els diversos tallers realitzats amb aquesta finalitat.
De les 18 caixes niu col·locades, 14 són per a falciots i quatre per a l’espècie avió comú. Properament s’espera la instal·lació d’una altra desena de caixes niu en diversos punts estratègics de la localitat.