Jornada formativa sobre els ajuts del Pla Renhata 2017 al Vinalab

Jornada formativa sobre els ajuts del Pla Renhata 2017 al Vinalab

791
SONY DSC

Arquitectes tècnics de la zona han assistit a la cita per conèixer els detalls d’aquesta línia d’ajudes directes per a les famílies que necessiten millorar els seus habitatges

Aquest 11 d’abril, a l’Auditori del Centre de Coneixement Vinalab de Vinaròs, ha tingut lloc una Jornada Formativa sobre les Ajudes Econòmiques que ofereix a la ciutadania el Pla de Reforma Interior d’Habitatges (Pla Renhata) 2017.
A aquest acte hi han assistit diversos arquitectes tècnics de la zona, interessats en conèixer els detalls d’aquestes subvencions, per saber els passos a seguir a l’hora de tramitar-les.
L’alcalde Enric Pla, així com el regidor d’Urbanisme, Jan Valls, i la regidora d’Hisenda i Ocupació, María Cano, han presentat la jornada, recordant que tots els interessats en aquestes ajudes ja poden fer la sol·licitud adient.
«Properament l’ajuntament tindrà un punt informatiu específic per informar sobre aquestes ajudes, que en aquest cas són directes a les famílies i enfocades cap a la reforma de banys i cuines», ha recordat Valls.
Pla ha reiterat el compromís del consistori «en la difusió d’aquesta opció per a la millora d’habitatges, especialment pel que fa a la seua accessibilitat i eficiència energètica».
Cano ha afegit que és important fer arribar aquesta informació, «perquè la població pugue beneficiar-se d’aquests ajuts, que compten amb un pressupost de 3 milions d’euros a la Comunitat Valenciana».
Durant aquesta jornada, la directora territorial de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Lidón Bordils, ha parlat i resolt dubtes sobre aquest pla d’habitatge i regeneració urbana.
Finalment, el president del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Castelló, Alfredo Sanz, ha fet referència a la necessitat de l’ordenança d’inspecció tècnica d’edificis de més de 50 anys.