El grup socialista a l’ajuntament no s’ha quedat de braços creuats amb...

El grup socialista a l’ajuntament no s’ha quedat de braços creuats amb el tema de Correus

1414

Actualitat Correus (11- 04-2017)

El grup municipal socialista a l’ajuntament de Vinaròs, juntament amb l’executiva local socialista de Vinaròs no s’ha quedat de braços creuats amb el tema de Correus. Des del moment que es va assabentar de la situació va engegar la recollida de signatures per la plataforma Change.org, una recollida de signatures manual per diferents establiments de la nostra població, i va treballar no només amb els companys del equip de govern i els tècnics de l’ajuntament, sinó que també, com a part d’un partit polític amb presència a les tres administracions, estatal, autonòmica i local, i ampla experiència en el govern de totes tres, va iniciar el que s’anomena una Proposició No de Llei (PNL) amb la lectura, interpretació i visualització d’aquells articles de la Llei actual que regula el servei de Correus a nivell estatal.

Fruït d’aquest treball, i després de contactar amb els nostres companys socialistes diputats a les Corts Valencianes, avui hem presentat, al parlament valencià, la citada PNL, on s’especifica el següent:

1.- Derogar el punt 4.b.3 de l’article 37 del Reial Decret 503/2007 de 20 d’abril, pel qual s’aprova el reglament de prestació de serveis postals del Servei Postal Universal i liberalització dels serveis postals.

2.- Exigir a la Comissió dels Mercats i de la Competència, la paralització temporal de les mesures de suspensió del repartiment del correu ordinari a les zones afectades mentre s’adopti una solució a la proposta.

Aquesta proposta també es vol elevar a les Corts Generals de Madrid, a través del nostre diputat socialista a la província de Castelló, Artemi Rallo, per al seu debat i posterior votació.

No ens hem quedat ni ens quedarem aturats davant d’una mesura que Correus vol aplicar a més de 6000 veïns i veïnes de Vinaròs, que representa un tracte discriminatori sense pal·liatius.

Esperem que aquesta PNL sigui aprovada per la totalitat de membres de les Corts Valencianes, o, al menys, per tots aquells que tenen clar la igualtat dels ciutadans en la prestació de serveis públics.

Fernando Juan

Membre de la executiva local PSPV-PSOE