Xerrada informativa al Vinalab per presentar el programa «Comença a exportar»

Xerrada informativa al Vinalab per presentar el programa «Comença a exportar»

792
SONY DSC

Una vintena d’empresaris o persones amb una idea de negoci internacional han assistit aquest matí a la jornada: Instruments Públics al Servei de la Internacionalització, una xerrada informativa que s’ha dut a terme en el Vinalab Vinaròs i que ha servit per presentar el programa «Comença a exportar», el qual es realitzarà a Vinaròs gràcies a la col·laboració de la Cámara de Comercio de Castellón, el IVACE i l’Agència de Desenvolupament Local (ADL). Es tracta d’un programa totalment gratuït, que estarà dividit en sis mòduls i que començarà a impartir-se el proper mes de setembre. Els empresaris o professionals interessats, tot i que no hagin assistit a aquesta jornada, encara estan a temps de sumar-se al programa. Per a això, poden sol·licitar més informació a l’ADL de l’Ajuntament de Vinaròs, situada a la tercera planta de l’Edifici Pirrulí (Pl. Sant Telm).