El cantautor Nando Santos, afincat a Vinaròs, actuarà al FNAC de Barcelona

El cantautor Nando Santos, afincat a Vinaròs, actuarà al FNAC de Barcelona

1265

Ha estat seleccionat per oferir diversos concerts en FNAC de tota Espanya

S. REDÓ
Nando Santos Rodríguez, cantautor establert a Vinaròs, ha estat seleccionat entre més de 2.500 grups i solistes participants per realitzar una gira de concerts en acústic en diferents FNAC d’Espanya i la possibilitat de vendre els seus CD en les actuacions. Aquesta iniciativa que ha començat aquest any es titula +100 de la SGAE en FNAC i és el resultat de la col·laboració de la SGAE amb el Club Cultura de la FNAC. Aquest projecte contempla la celebració de més de cent concerts de diferents cantants o grups als auditoris dels establiments d’aquesta cadena cultural, amb el compromís de SGAE de donar un suport promocional perquè l’actuació sigui un èxit.
Segons assenyala Nando, «el millor de tot això és la promoció en mitjans nacionals de la qual s’encarregaran FNAC i la SGAE».
De moment la seva petita gira començarà el 22 de juny en el FNAC del centre comercial «Les Sorres» de Barcelona. «M’han ofert la possibilitat de tocar en qualsevol tenda FNAC i pròximament tancarem més dates», afegeix.

Petita biografia
Entre 2003 i 2006 va provar sort en diverses productores de Madrid amb diferents maquetes gravades a Talavera de la Reina pel productor Borja Martín, vocalista d’Ídols de Pols. En 2008 va signar el seu primer contracte professional amb la companyia discogràfica Kronborg Records.
Nando va gravar el seu primer disc professional en 2009, titulat De cor i aconsegueix certa fama en programes com a Gent de TVE o En dies com avui de RNE. Amb aquest primer àlbum recorre tota Espanya amb més de 100 concerts i aconsegueix un gran èxit en entrar en la llista de 40 principals i ser reconegut com a ‘Artista 40′ a la popular web de l’emissora.
Ha col·laborat en múltiples actes benèfics al costat de Mans Unides, Fadam (Lluita contra el càncer infantil) o La meva Mà és el teu suport (contra la violència de gènere).
En 2014 llança un nou disc titulat Va per tu”. Amb aquest títol Nando homenatja a la seva mare, morta poc abans de la publicació del disc. Durant 2014 i 2015 Nando presenta aquest nou treball en diferents llocs d’Espanya i ofereix el seu primer concert internacional en Tilff (Bèlgica).
Després d’una petita aturada, adduint motius personals, Nando Santos prepara un nou projecte musical que veurà la llum en 2017 titulat “VersioNANDO”. Es tracta d’un repertori de versions a les quals Nando els donarà el seu propi toc personal.