FESTIVAL FINAL DE CURS ALUMNES DE 3 A 6 ANYS DE L’ESCOLA...

FESTIVAL FINAL DE CURS ALUMNES DE 3 A 6 ANYS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE «LA ALIANZA»

957

Com ja és habitual i coincidint amb el final de curs, L’Escola de Música, presenta el seu espectacular Festival dels alumnes més menuts; el dels futurs artistes de La Alianza.
Enguany, el Festival, hem hagut de dividir-lo en dos sesions, una a les 5 de la vesprada i la segona a les 7. El primer per als alumnes de 3 a 5 anys i el segon per alumnes de 6 i 7 anys.
Amb gran afluència de públic en les dues sesions.
La temàtica d’enguany: els Oscar.
Llum, música, acció i catifa vermella, el nostre Auditori convertit en el Kodiak Theatre de Los Angeles, per presentar als nostres futurs artistes.
La mini gala dels Oscars de l’escola, acompanyada per la Banda Juvenil «La Alianza» dirigida pel seu titular Emilio José Salamanca, interpretava cada tema dels que composaven el repertori: Candilejas, Grease, Los chicos del coro, Indiana Jones, Sonrisas y lágrimas, entre daltres.
I amenitzant, com si dels anys del cinema mut es tractés, Cristine Fressinier al piano donant continuïtat a l’espectacle.
I com a colofó final, la participació conjunta de pares i mares en companyia dels seus fills amb una posada en escena digna de les grans ocasions.

Música de cinema i ambientació hollywoodiense per a despedir el curs!

La nostra felicitació a Saray, Patricia, Ana, Emilio i Cristine pel seu compromís, la dedicació i el treball ben fet.
I a totes les families que confien en la nostra Escola per a l’educació dels seus fills i filles.

Bon estiu i fins al proper curs.