La policia troba el cadàver d’una dona amb una borsa al cap...

La policia troba el cadàver d’una dona amb una borsa al cap a Vinaròs

6270

Estava sobre un llit, travessada, i tenia cinta de carrocero rodada al coll. La família, de Saragossa, va donar la veu d’alarma al no tenir notícies seves feia dies i no agafar el mòbil

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil investiga en aquests moments la troballa del cadàver d’una dona que va ser trobada sobre un llit, en un pis de Vinaròs, amb una borsa d’escombraries en el cap i lligada amb cinta de carrocero (la usada pels pintors) amb diverses voltes i atapeïda envoltant el col.

Els investigadors estan esperant ara els resultats de l’autòpsia que determinarà les circumstàncies que han envoltat aquesta estranya mort. La dona, d’uns 50 anys, vivia a Vinaròs des de feia temps.
Va ser la família, que resideix a Saragossa, la que va donar la veu d’alarma diumenge passat, al no tenir notícies d’ella, ja que no responia a les seves trucades al telèfon mòbil. Un veí de l’immoble, que tenia les claus del pis de la dona –ja que existia entre ells confiança–, es va oferir a obrir la porta, una vegada que la Policia Local es va presentar a l’edifici.

PLOMS FOSOS // Quan els agents, que anaven armats, van accedir a l’habitatge, van explicar alguns residents del lloc, van trobar els fusibles de la casa fosos, per la qual cosa estava tot a les fosques. Els efectius van cridar a la dona pel seu nom en diverses ocasions, sense obtenir resposta. Els policies van avançar llavors per l’interior del pis ajudats per unes llanternes, per obrir-se pas, ja que les persianes i finestres de totes les estades estaven baixades i tancades.

Quan van aconseguir l’habitació principal, van trobar, per a la seva sorpresa, el cos sense vida de la dona sobre el llit, completament travessat en horitzontal. Aquesta tenia una borsa negra d’escombraries en el cap i la mateixa, a més, lligada amb la cinta de carrocero fortament pel coll. La Policia Local, llavors, va donar avís de manera urgent a la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec de la recerca.

JUTGE DE GUÀRDIA // Els efectius de la Benemérita van precintar els accessos a la casa i el carrer Aragó va romandre custodiada fins a l’arribada del mèdic forense i del jutge del jutjat de guàrdia de Vinaròs, que va procedir poc després a l’aixecament del cadàver. La Policia Científica va prendre fotografies i mostres en el pis i el cos sense vida va ser traslladat en un furgó fúnebre fins a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia.

Fuente: El Mediterràneo