Amb la primera reunió a la Cala dels Cossis comença una nova...

Amb la primera reunió a la Cala dels Cossis comença una nova edició d’assemblees veïnals a Vinaròs

511
SONY DSC

Més de 60 persones van acudir a la cita i van participar de forma activa en aquesta assemblea on a més dels suggeriments veïnals es va informar de temes com la situació de Correus, la creació dels Consells Municipals de Barri o la propera edició dels Pressupostos Participatius

Vinaròs, 20/07/2017

Aquest 19 de juliol s’ha dut a terme a Vinaròs la primera de les vuit reunions veïnals programades en diferents zones de la costa nord, costa sud i àrees properes al nucli urbà programades a la localitat per als mesos de juliol, agost i setembre.

El regidor de Participació Ciutadana, Hugo Romero, explica que més de 60 persones van acudir a la cita, que va ser molt participativa amb un total de 26 torns de paraula de veïns que van traslladar a l’Ajuntament alguns suggeriments i inquietuds, relacionats principalment amb l’enllumenat, l’asfaltat i la senyalització de carrers, així com amb la neteja de platges i solars abandonats.

A més, tal com es va anunciar com a novetat en aquesta edició, l’Ajuntament va plantejar una ordre del dia amb diversos temes a tractar a peu de carrer, informant als presents de futures actuacions, de com s’han resolt les demandes anteriors, de quina és la situació del servei de Correus, de la propera creació dels consells de barri i de la nova edició dels pressupostos participatius per 2018.

“Aquesta primera assemblea de la temporada ha anat molt bé, amb els veïns de la zona dels Cossis, Boverals, Saldonar i Ameradors agraïts de que un any després de l’última convocatòria tornem per explicar quines són les novetats”, ha valorat Romero, qui va moderar aquesta assemblea juntament amb l’Alcalde Enric Pla i altres quatre regidors de l’equip de govern: Domènec Fontanet, de Turisme; David Adell, de Recursos Humans; Jordi Moliner, de Medi Ambient i Jan Valls, d’Urbanisme.

La propera reunió, cal recordar, també serà a la Costa Nord i es durà a terme el 26 de juliol a la 19:30 hores, al carrer del Volantí. En aquesta ocasió es realitzarà amb els veïns de les zones de Barbiguera, Triador, Cales i Deveses.