Equips especialitzats duran a terme una campanya especial per al control de...

Equips especialitzats duran a terme una campanya especial per al control de plagues a Vinaròs

998

Després de rebre diversos avisos de la presència de panderoles i rosegadors en diversos punts del municipi, la regidoria d’Agricultura i Medi Ambient informa que, a través de l’empresa concessionària del contracte per al control de plagues a la localitat, s’ha posat en marxa una campanya especial per evitar la seua proliferació a la localitat.

«A través de les reunions ciutadanes que realitza l’Ajuntament, vam detectar que en algunes zones continua havent presència d’aquests animals, per la qual cosa vam sol·licitar intensificar les accions per abordar aquesta problemàtica», ha assenyalat el regidor de l’àrea, Jordi Moliner.

Jesús González, en representació de l’empresa Lokímica, ha explicat que tot i que recentment tota la via pública ja va ser tractada, es tornarà a realitzar el tractament per tota la població amb un nou producte.

Per a això s’han traslladat fins a Vinaròs quatre equips especialitzats que, al llarg d’aquesta setmana, estaran treballant en tota la xarxa de clavegueres i també en parcs i jardins, així com en la detecció de possibles focus privats de cria d’aquestes espècies.

«Anem a veure què està passant i a revisar de nou per evitar que es pugue incrementar la presència de panderoles i rosegadors al municipi», ha conclòs González.