Inici de curs a la Consolació de Vinaròs

Inici de curs a la Consolació de Vinaròs

731

Al col·legi Ntra. Sra. de la Consolació ja estem en marxa. Tota la comunitat educativa hem començat aquest curs amb molta il·lusió, novetats i energies renovades.

Enguany fem una aposta important per les noves tecnologies en 1er ESO, amb un nou pla metodològic en el marc de Google Education. Els alumnes han substituït la majoria dels seus llibres per l’ordinador. Us anirem informant amb més detall com va la nova experiència.

Aquest mes de setembre, seguint les tradicions del col·legi i el nostre caràcter propi, els alumnes d’infantil, primària i secundària han realitzat les convivències d’inici de curs. Un seguit d’activitats a l’aire lliure, organitzades pel nostre equip de pastoral que amb el lema “Confia, arrisca i salta” ens han permès compartir, conviure, aprendre, confiar,  reflexionar i gaudir d’una jornada molt especial per a tots nosaltres.