Ja hi ha un termini màxim perquè Correus restaure el servei a...

Ja hi ha un termini màxim perquè Correus restaure el servei a domicili en vuit zones de la localitat

422
SONY DSC

En roda de premsa l’alcalde Enric Pla, acompanyat pel primer tinent d’alcalde Guillem Alsina i el regidor de Medi Ambient Jordi Moliner, han explicat que el passat divendres 22 de setembre es va rebre a l’Ajuntament una nova comunicació de la Comissió Nacional dels mercats i la Competència (CNMC) en relació a la problemàtica amb Correus.

En aquest document s’informa que l’empresa estatal Correos y Telégrafos disposa d’un termini màxim de sis mesos per poder restaurar el servei de lliurament de correspondència en bústies domiciliaries en vuit zones de la localitat: Boverals, Barbiguera, Cala Puntal, Deveses, Cales, Saldonar Ameradors, Salines i Triador.

“Encara que al juny ja se’ns va comunicar que Correos havia de tornar a prestar aquest servei, tal com vam informar a la ciutadania, ha passat el temps sense que l’empresa hagi acatat aquesta resolució i després de realitzar diverses consultes i intermediacions vam enviar de nou una sol·licitud de informació a la CNMC com a òrgan regulador i la bona notícia és que ara sí s’especifica un termini”, ha assenyalat Alsina.

L’alcalde Enric Pla ha destacat que aquest és el pas definitiu per poder restablir la situació de normalitat en el repartiment i que “esperem que des de Correos tinguen en compte que ja han passat tres mesos i que no esperen a esgotar aquest termini perquè els veïns afectats puguen tornar a rebre la seua correspondència a domicili”.

El regidor Jordi Moliner, com a representant de la tercera agrupació política que conforma l’equip de govern municipal, ha remarcat que des de l’Ajuntament es va intercedir en aquesta problemàtica a favor de la ciutadania per corregir la inacció que va provocar aquesta situació i que se seguirà informant als veïns interessats de com va aquest procés, esperant també que no es dilate més en el temps.