Turisme Vinaròs està present a FITUR 2018 amb una àmplia programació de...

Turisme Vinaròs està present a FITUR 2018 amb una àmplia programació de reunions i esdeveniments

638

Turisme Vinaròs torna a estar present a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2018 per promocionar l’ oferta de la destinació entre els assistents a aquest esdeveniment que s’està duent a terme a Madrid entre el 17 i el 21 de gener.

A més de l’atenció a l’estand informatiu, està prevista també per als pròxims dies una àmplia agenda de presentacions i reunions amb presència de l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, i el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.

Després de l’assistència ahir al IX Fòrum de Lideratge Turístic Exceltur, per a aquest dimecres està prevista la trobada amb Mi Nube. En aquesta reunió s’abordarà com millorar la promoció de la destinació a nivell digital.

El dijous 18 de gener, Turisme Vinaròs estarà en els actes de l’estand de la Comunitat Valenciana i també assistirà a la reunió amb un tour – operador especialitzat en turisme amb mascotes.

A les 20:30 hores, a la seu de la Presidència de la Comunitat Autònoma de Madrid, la regidoria recollirà el distintiu que acredita la renovació de la Q de qualitat turística per a la Tourist Info de Vinaròs, atorgada per el Instituto para la Calidad Turística Española.

 

El divendres 19 de gener, a les 11:00 hores,  s’assistirà a l’Assemblea de Saborea España i posteriorment, entre les 13:00 i les 14:00 hores, es durà a terme la presentació de la marca Tour & Kids de turisme familiar a la Comunitat Valenciana.

Com a colofó ​​final, el dissabte 20 de gener a les 13:00 hores, es durà a terme la presentació a FITUR de la propera edició del Carnaval de Vinaròs 2018. Una comitiva de la Comissió Organitzadora del Carnaval, en què viatgen diverses reines del Carnestoltes, serà present a la fira.

«FITUR és una de les fires turístiques més importants de l’any i molt productiva per al nostre destí tant per la promoció que realitzem sobre la variada oferta gastronòmica, festiva i de turisme de sol i platja que tenim, com per la gran quantitat de contactes i reunions que fem durant aquests dies «, ha destacat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.