Dotze persones desocupades treballen en l’Ajuntament de Vinaròs gràcies als Programes d’Iniciativa...

Dotze persones desocupades treballen en l’Ajuntament de Vinaròs gràcies als Programes d’Iniciativa Social EMCORD i EMCORP

729
SONY DSC

Els contractes, per a la realització d’obres o serveis d’interès general al nostre municipi, tenen una durada de 6 mesos a jornada completa. L’Ajuntament de Vinaròs va realitzar les contractacions després de rebre dues subvencions del SERVEF per un total de 172.129’74 euros, un import de 133.806,90 euros per a la contractació de persones aturades de llarga durada i 38.322’84 euros per a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys d’edat.

Aquest programa de subvencions d’ocupació compta amb dues línies d’actuació:

 

  1. EMCORD, en el que es van contractar 10 persones aturades de llarga durada que porten a terme els següents projectes:

 

  1. a) Vinaròs competició : 1 conserge per al Consell Municipal d’Esports.
  2. b) Millora del servei d’informació : 1 conserge per a la Biblioteca Municipal.
  3. c) Millora de la integració de l’accessibilitat al casc urbà de Vinaròs: 1 oficial conductor, 3 oficials obrers, 2 peons d’obra, 1 peó pintor i 1 peó electricista, per a la Brigada Municipal.

 

  1. EMCORP, destinat a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys d’edat, en el que es van contractar 2 persones per a portar a terme els projectes:
  2. a) Vinaròs més participatiu: 1 Politòloga per a l’àrea de Participació Ciutadana.
    b) Recolzament administratiu al projecte d’implementació de la gestió electrònica d’expedients i iniciació de la licitació electrònica: 1 Administratiu per a l’àrea de Governació-Contractació.