Vinaròs acull la cinquena sessió itinerant del Ple del Consell

Vinaròs acull la cinquena sessió itinerant del Ple del Consell

678
SONY DSC

 

Després de ser rebuts per l’alcalde Enric Pla i la resta de la corporació municipal, el Consell de la Generalitat Valenciana ha celebrat aquest divendres un ple en el Saló de Les Cavallerisses del Santuari de la Misericòrdia de Vinaròs.

«És la cinquena sessió itinerant que fa el Consell del País Valencià en aquesta legislatura i per a nosaltres és una gran satisfacció que en aquesta ocasió hagin triat la nostra localitat. Esperem que durant aquesta trobada puguem apropar les sensibilitats i demandes del poble de Vinaròs al nostre govern valencià «, ha indicat Pla.

Després de la sessió, que s’ha desenvolupat a porta tancada, la vicepresidenta Mónica Oltra ha ofert una roda de premsa al Centre de Coneixement Vinalab, en què ha donat a conèixer els acords als què s’ha arribat durant la reunió del Consell.

En concret, el Consell ha aprovat l’avantprojecte de la nova Llei de la Funció Pública Valenciana i ha subscrit un conveni amb les diputacions i la FVMP per generar una comunitat d’administracions electròniques valencianes.

A més, s’ha aprovat el conveni d’emissió del Carnet Jove amb l’Ajuntament de Sant Mateu, així com la posada en marxa a Gestalgar del programa de promoció de la salut «Motiva’t / Activa’t».

El Consell ha decidit també col·laborar amb la Universitat de València per a la creació de la unitat d’investigació «Gestió Biotecnològica de Plagues» i ha encarregat a Vaersa les obres de reconstrucció de la planta d’envasos lleugers de Benidorm.

Finalitzat el Ple del Consell, el president Ximo Puig, acompanyat per l’alcalde i altres regidors, han visitat l’empresa del Grup Gil Comes i el Centre de Desenvolupament infantil Creixem.

Mentrestant, els altres consellers han aprofitat per traslladar-se a altres ajuntaments propers i la vicepresidenta Oltra ha visitat els alumnes del Taller d’Ocupació en Jardineria. A més, ha mantingut una reunió al Centre de Rehabilitació i Integració Social (CRIS) de Vinaròs.

Aquesta tarda està previst que els membres del Consell es traslladin a Benicarló, on seguiran amb el Seminari d’Hivern i participaran en alguns dels actes de la Festa de la Carxofa.