FEMME FORÇA VINARÒS I MI MANO ES TU APOYO PARTICIPAN EN EL...

FEMME FORÇA VINARÒS I MI MANO ES TU APOYO PARTICIPAN EN EL PUNT MORAT DEL CARNESTOLTES

1936

Les associacions Femme Força Vinaròs i Mi mano es tu apoyo participan en el Punt Morat que, per primera vegada, ha implantat l’Ajuntament de la nostra ciutat, en diversos actes del Carnestoltes de Vinaròs. Amb la seva col·laboració en el Punt Morat, volen prevenir i ajudar les situacions de violència masclista o assetjament que poden ocórrer en aquests actes multitudinaris.
La Regidora de Serveis Socials, Discapacitat i Igualtat, Mamin Ruiz, ha engegat aquests Punts Morats, en els quals també col·labora la Policia Local. En els Punts Morats es repartiran xapes, polseres i fullets amb el lema «No és no, sempre». Estan situats en la Gala de les Reines, en l’entrada del recinte del Carnestoltes i en el recorregut de les desfilades. Des de Femme Força es posa l’accent que no cal tolerar que l’alcohol o les drogues serveixin de pretext perquè es produeixin agressions sexuals i abusos durant aquests carnestoltes.
Mi mano es tu apoyo ja porta anys treballant oferint ajuda i orientació a les víctimes de violència de gènere en tot el que necessiten per sortir de la seva situació de maltractament. Femme Força Vinaròs és una associació feminista que s’ha fundat aquest any en la nostra localitat. Són un grup d’aproximadament 40 dones, la presidenta de les quals, Lara Domenech, ens explica que pretenen com a associació visibilizar el paper de les dones en la societat, promoure la seva participació en la mateixa i reivindicar i informar sobre el feminisme.