CARNAVAL DE FÀBULA, ESPECIAL CARNESTOLTES DE CRÒNICA DE VINARÒS

CARNAVAL DE FÀBULA, ESPECIAL CARNESTOLTES DE CRÒNICA DE VINARÒS

351

Esperem que us agrade l’especial Carnaval de Vinaròs que hem preparat, amb centenars de fotografies dels fotògras Aparicio i Arts. A partir de demà dissabte al vostre quiosc habitual. Com tots sabeu, enguany les rues de Carnestoltes s’han celebrat en circuit obert i les opinions que hem polsat, en la seua majoria, són positives. Però, també cal dir que enguany s’ha fet un pas enrere en la Gala de Reines: les reines no poden entrar i sortir pel mateix lloc, això retarda la gala. La fórmula s’havia trobat en anys anteriors, aprofitar els costats de l’escenari per a la sortida de les reines, la qual cosa la fa més dinàmica.Llàstima la pluja del diumenge, que va afectar la Gala de Reines Infantils, i que va retallar la participació de les xiquetes sobre l’escenari a tan sols un minut.
Vist el Carnestoltes 2018 només cal corregir els pocs errors que s’hagen pogut produir i no tenir temor a innovar i introduir alguns canvis en la programació. La nova COC té la paraula.

Visca el Carnestoltes 2019!