L’Ajuntament de Vinaròs denuncia l’aparició d’una pintada de simbologia nazi al Cementiri...

L’Ajuntament de Vinaròs denuncia l’aparició d’una pintada de simbologia nazi al Cementiri Municipal

768

La Guardia Civil està avançant en la identificació i localització del sospitós d’aquest acte vandàlic.

 

L’Ajuntament de Vinaròs ha anunciat aquest matí que s’ha cursat una denúncia després que el passat dissabte 24 de març aparegués una pintada amb l’esvàstica nazi al monument en reconeixement a les víctimes que van morir als camps d’extermini.

Fa sis mesos ja es va produir una pintada de similars característiques, pel que la la Regidoria d’Obres i Serveis va decidir prendre mesures per evitar que aquests fets tornessin a repetir-se. D’aquesta manera es va decidir realitzar una inversió de 3.000 euros per a col·locar càmeres a tot el recinte del cementiri.

Després de revisar les imatges, s’ha pogut veure com es va produir aquest acte vandàlic, de manera que les autoritats estan avançant en la identificació i localització del sospitós. Mentre avancen les indagacions policials, des de l’Ajuntament ja s’està treballant per netejar la pintada i el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha garantit que el monument estarà a punt per dur a terme l’acte d’homenatge a les víctimes que cada any es realitza a principis de maig.

“Lamentem profundament el que ha passat i esperem que una cosa així no torne a succeir. Per la nostra part i per part estem prenent totes les mesures per evitar-ho. Demanem a la població civisme i respecte pels difunts que tant van patir als camps d’extermini nazi i pels seus familiars”, ha conclòs Alsina.