S’inicien a Vinaròs els treballs de neteja i desbrossament de barrancs

S’inicien a Vinaròs els treballs de neteja i desbrossament de barrancs

657

Les feines es desenvolupen a través de la regidoria d’Obres i Serveis, amb l’objectiu de deixar els barrancs nets de cara a la temporada estiuenca. Aquestes actuacions es realitzen dues vegades a l’any i estan incloses dintre del contracte de neteja viària de l’Ajuntament amb l’empresa concessionària.

 

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha indicat que «amb aquestes feines sobretot es vol deixar els barrancs en òptimes condicions per afrontar l’estiu, desbrossant les restes vegetals per reduir així el risc d’incendis». D’altra banda, ha afegit que també es farà la retirada dels embalums i les escombraries que hi puguen haver per donar una millor imatge del municipi de cara al turisme.

 

Cal destacar que amb l’arribada de la tardor també es realitzen aquestes tasques, però estan adreçades per evitar possibles inundacions en cas de produir-se pluges torrencials, retirant les andròmines i restes vegetals per permetre els pas de l’aigua.

 

En els propers dies es faran les tasques de desbrossament a les desembocadures del riu Sénia i Cervol, així també com en els barrancs del Triador, Barbiguera, Saldonar, Salines i Aiguadoliva.