Tot amanit en Ares per al 80 aniversari dels bombardejos Stuka

Tot amanit en Ares per al 80 aniversari dels bombardejos Stuka

220
El diumenge que ve dia 20 Ares del Maestrat acull les activitats programades a l’Alt Maestrat amb motiu del 80 aniversari dels Experiments Stuka, o el que és el mateix, dels bombardejos de la Legió Còndor sobre la comarca durant la Guerra Civil.
Així, a les 10.30 hores es durà a terme una ruta per l’escenari dels bombardejos a la localitat. El punt d’inici és la plaça Major i l’activitat serà narrada per Cristian Mir.
A continuació, a les 12.00 hores tindrà lloc un homenatge a les víctimes del municipi a causa dels bombardejos i de la Guerra Civil. L’activitat es desenvoluparà a la plaça Major on es descobrirà una placa commemorativa i es realitzarà una ofrena floral.