CONCENTRACIÓ A VALÈNCIA PER DEMANAR LA GRATUÏTAT DE L’AP7

CONCENTRACIÓ A VALÈNCIA PER DEMANAR LA GRATUÏTAT DE L’AP7

530

Avui la plataforma veïnal per l’AP-7 GRATUÏTA JA!, formada per associacions de veïns de les comarques del Baix Maestrat, Montsià i Baix Ebre s’han desplaçat a València a la convocatòria de la Confederació d’Associacions de Veïns (CAVE-COVA) per fer una concentració a la porta de la Delegació del Govern. Convocava també la Federació de Municipis i Províncies. També han estat a la concentració veïns vinguts d’arreu del País Valencià, veïns de pobles pels quals passa l’AP-7. Veïns afectats com nosaltres i que hem de pagar o sofrir una via alternativa sempre carregada de tràfic.

S’ha llegit un manifest per demanar la gratuïtat de la dita autopista i la reversió a pública de la seua gestió i s’han fet parlaments  dient que no volem pagar més ni tampoc volem cap impost més (vinyeta) per anar lliurement per aquesta autopista. Que el 31 de desembre de 2019 siga el darrer dia que s’haja de pagar. Afirmaren que els veïns, tots, són els sofridors i pagadors alhora que també víctimes per no tenir una via ràpida i gratuïta que vertebre tot el nostre territori. Per una AP-7 GRATUÏTA JA!, seguiran en la lluita.