L’Ajuntament avança un pas més perquè la passarel·la del riu Cervol siga...

L’Ajuntament avança un pas més perquè la passarel·la del riu Cervol siga una realitat

1718

El primer tinent alcalde i regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina i el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, han mantingut una reunió amb els tècnics de Costes i topògrafs per determinar el futur de la passarel·la del riu Cervol.

La trobada ha servit per establir el lloc del Domini Públic Marítim Terrestre per on transcorrerà el pont per a vianants que comunicarà el passeig Fora Forat amb la zona nord de la localitat. Segons els tècnics el trajecte proposat per l’Ajuntament i acordat per Costes és idoni per crear la passarel·la, perquè s’adapta a les normatives de protecció litoral i ambiental establertes en la legislació vigent.

El primer tinent alcalde, Guillem Alsina, ha recordat que «la creació de la passarel·la va ser una de les demandes més votades per la ciutadania a través de la campanya dels pressupostos participatius i des de l’Ajuntament es treballa de forma intensa perquè siga una realitat el més prompte possible». Així mateix ha afegit, «que aquesta reunió ha sigut molt important per començar a projectar l’espai per on transcorrerà la passarel·la».

Per la seva banda, el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, ha explicat que «es tracta d’un projecte molt important per al municipi perquè la passarel·la serà el nexe d’unió de la costa Nord amb la ciutat i permetrà el desenvolupament de la Via Litoral que ha projectat la Generalitat al llarg de tot el litoral valencià».