MERESCUT I EMOTIU HOMENATGE A JOSÉ ANTONIO ROMEU LLORACH

MERESCUT I EMOTIU HOMENATGE A JOSÉ ANTONIO ROMEU LLORACH

1400

Dissabte passat 9 de juny, companys de José Antonio Romeu Llorach es van reunir per rendir-li un emotiu homenatge, ja que no va poder arribar a jubilar-se en sofrir un ictus el 16 de maig de 2016 mentre treballava. Romeu va néixer a Vinaròs un 27 de juliol de 1951 i es va diplomar d’ATS a Barcelona l’any 1971. Va continuar els seus estudis a la Ciutat Comtal i en 1973 es va diplomar en podologia.
La seua vida laboral la inicia a la seua ciutat com a ATS en urgències. Més tard aconsegueix plaça de zona al centre de salut de Vinaròs i al mateix temps és ATS a la fàbrica Foret, fins que aquesta tanca. Romeu també ha estat ATS a la plaça de bous, substituint al seu pare.
Com podòleg ha estat molt reconegut a la nostra comarca. En 1973 va obrir la seua clínica podològica, que actualment continua oberta amb les seues filles al capdavant.
Després de mesos de rehabilitació, el dissabte els seus companys de treball li van rendir un merescut homenatge com a reconeixement a la seva trajectòria professional i l’amistat que els uneix.