DANCE VINARÒS: una nova associació amb molt ritme neix a la nostra...

DANCE VINARÒS: una nova associació amb molt ritme neix a la nostra ciutat

831

Dance Vinaròs és una societat que neix de la necessitat d’aglutinar en una sola entitat amb personalitat jurídica a tot un grup de gent entusiasmada pel ball. Comencem sent un grup d’amics que anàvem coneixent-nos per l’afició d’assistir als diferents esdeveniments que es produeixen a la nostra ciutat i els seus voltants (balls socials, tallers de diferents especialitats de ball, cursets organitzats per entitats municipals, acadèmies, etc.). Grup que va anar creixent tant en massa social com en nivell de coneixements; al mateix temps que es forjava la lògica amistat entre tots els nostres components. Amistat que va contribuir a ampliar les nostres activitats tant «acadèmiques» com de pur divertimento, tals com assistir a menjars de germanor i a diferents festes de diversos pobles dels voltants i de la mateixa ciutat de Vinaròs ajuntant-nos de vegades més de seixanta participants i animant de manera visible la festa allà on ens presentéssim. I, clar, va sorgir la necessitat de donar a conèixer aquest actiu grup de gent a tothom que tingués les mateixes inquietuds i que volgués participar d’aquestes. Així que un grup d’intrèpids decidim «legalitzar» aquesta massa social per, entre altres coses, demanar a l’ajuntament i a diferents entitats importants de la nostra ciutat, un lloc on reunir-nos, assajar les nostres coreografies i, sobretot, aprendre. La resposta va ser magnífica, tant que volem donar-nos a conèixer fent una festa-exhibició a les properes festes de Sant Joan i Sant Pere; esdeveniment que ningú s’ha de perdre i en el qual demanarem la participació activa de tots els presents, i que tindrà lloc, si no hi ha canvis d’última hora, el dimarts 26 de juny a dos quarts de set de la tarda en la carpa principal de festes, instal·lada en el port, al costat de l’antiga llotja. Aprofitem l’oportunitat que ens dóna aquesta finestra per convidar a totes les entitats culturals i esportives de la ciutat a acudir a aquest esdeveniment que intentarem que siga amè i molt divertit. Actualment som més de dos-cents socis i no ens hem posat cap sostre així que, si alguna persona està interessada, tenim diferents canals de contacte on poder informar-se per poder formar part d’aquesta gran família. Donem les gràcies a la corporació municipal per haver-se bolcat en aquest projecte i a la societat en general per la gran rebuda que estem experimentant.

Junta directiva de Dance Vinaròs