BONES FESTES VINARÒS!!!

BONES FESTES VINARÒS!!!

586

Us presentem la portada de CRÒNICA DE VINARÒS del mes de juny, amb una fotografia conjunta de les protagonistes. Hem treballat un especial dedicat completament a les festes de Sant Joan i Sant Pere, que inclou entrevistes a les Reines i Dames i la programació dels actes.
Les festes de Sant Joan i Sant Pere se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol i compten amb més d’un centenar d’actes. Mantindran la carpa de festes en el port, l’escenari Platjafest a la platja del Fortí; l’escenari Bandarres en la pèrgola del tram Blasco Ibáñez del passeig marítim, i enguany s’incorpora, com a novetat, un espai infantil i juvenil, batejat com Oronetes, a l’interior del mercat municipal.
Les atraccions de fira una vegada més se situaran en el passeig Fora Forat, i al costat el Casal de la Tapa. Tot està preparat per a les Festes i Fira de Sant Joan i Sant Pere, que comptaran amb un pressupost d’uns 150.000 euros. En aquest especial de Crònica de Vinaròs també donem una mirada a les festes de fa uns quants anys en la nostra secció de fotos antigues. Esperem que us agrade.
Bones festes!

Foto portada: Aparicio